Extraordinärt på Narvavägens solsida

Extraordinärt på Narvavägens solsida

På Narvavägens solsida högt upp i palatsliknande fastighet bjuds extraordinär våning om 146 kvm fördelade på 5 rum och kök. Våningen är minutiöst och smakfullt renoverad där modernt formspråk möter sköna sekelskiftesattribut. Vackra stuckaturer, dörröverstycken, takrosetter, pardörrar och fyra magnifika kakelugnar inger atmosfär. Våningen disponerar sammanhängande sällskapsavdelning samt tre sovrum i den privata delen.

Snygg hall välkomnar med stengolv och golvvärme.  Enastående vardagsrum samt bibliotek/TV-rum mot Narvavägen. Vardagsrum med fiskbensparkett, praktfull kakelugn och läckert burspråk med fri vy över allén. Bibliotek med platsbyggd bokhylla och härlig heltäckningsmatta. Storslaget centralt placerat Binovakök i ursprungliga matsalen. Här samsas originaldetaljer som väggfält, stjärnparkett och enastående kakelugn med vitvaror från Gaggenau och belysning från Flos. Vackra höga fönster ger härligt ljusinsläpp. Stilrent badrum i Carrera-marmor med inbyggt badkar och dusch. Separat WC i anslutning till hallen med golv av svart granit och armatur från Vola. Rofyllt master bedroom med kakelugn, platsbyggda garderober och heltäckningsmatta. Generös platsbyggd förvaring och TM/TT i våningens privata del samt två ytterligare sovrum, varav det ena med balkong mot den nyligen iordningsställda innergården. Golvvärme i hela denna del. Gamla trappspindeln är numera en del av våningen och utgör idag lekavdelning i ett av sovrummen.  Möjlighet att ta bort trappan och bygga badrum.

Hissbyggnation pågår och kommer vara klart februari 2012. Representativt trapphus och entré. Förening med mycket god ekonomi belägen på ett av stans bästa lägen mellan Karlaplan och Strandvägen med närheten till Djurgården. Ett unikt tillfälle att förvärva ett boende med sällan upplevda kvaliteter.

Länk till objektsbeskrivning

Lämna en kommentar